Καλως ήλθατε στη Skylift ΑΕ

Υπηρεσίες

Πέραν της κατασκευής και εγκατάστασης ανελκυστήρων, ιδιαίτερα δραστήριο, καταλαμβάνοντας περίπου το 25% του ετήσιου τζίρου μας είναι και το κομμάτι των συντηρήσεων ανελκυστήρων. Με υψηλό αίσθημα ευθύνης προς τους πελάτες μας πραγματοποιούμε στοχευμένες και προσεκτικές συντηρήσεις σε κάθε είδους ανελκυστήρα, κάθισμα ή διάδρομο.

Η εμπορία ανταλλακτικών και μερών ανελκυστήρα είναι μια ακόμα βασική μας δραστηριότητα. Έχοντας πλέον χτίσει μακροχρόνιους δεσμούς εμπιστοσύνης με τους επαγγελματίες του κλάδου αποτελούμε την πρώτη επιλογή προμηθευτή όσον αφορά την προμήθεια πιστοποιημένων ανταλλακτικών.

Μελέτη

Το πρώτο στάδιο της τοποθέτησης του ανελκυστήρα, ιδιαίτερα σημαντικό για την σωστή επιλογή του τύπου και του είδους ανελκυστήρα που θα τοποθετηθεί.

Εγκατάσταση

Όταν το όραμα και οι επιθυμίες των πελατών μας παίρνουν σάρκα και οστά και ο ανελκυστήρας αποκτάει φυσική υπόσταση.

Συντήρηση

Απαραίτητη για κάθε είδος ανελκυστήρα, εξασφαλίζοντας την ασφαλή και μακροχρόνια λειτουργία του.

Ανακαίνιση

Καθώς στην Ελλάδα παρατηρείται έντονα το φαινόμενο των ιδιαίτερα παλαιών ανελκυστήρων η ανακαίνιση είναι αναγκαία τόσο για την αισθητική τους αναβάθμιση όσο και για την ασφάλεια των χρηστών τους.

Εμπορία

Προσφέρουμε την μεγαλύτερη ποικιλία ανταλλακτικών για όλες τις ανάγκες των συντηρητών και των εγκαταστατών με τους οποίους συνεργαζόμαστε, προτάσσοντας ασυμβίβαστα την ποιότητα και την ασφάλεια.

Δείτε μερικά από τα έργα μας

Ολοκληρώνοντας ανελκυστήρες σε ολόκληρο τον κόσμο, διαθέτοντας παράλληλα τα καλύτερα υλικά και τις πιο τεχνικά προσεγμένες λύσεις αποτελούμε την καλύτερη λύση για τον ανελκυστήρα σας.

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε την κατάλληλη λύση για το έργο σας!